Norge

Nå kan du kjøre ski før frokost i Oslo Vinterpark

17th January 2017 | skiinfo.no

Skisteder i denne artikkelen: Oslo Vinterpark - Tryvann

Fra og med onsdag 18. januar kan du starte dagen med denne utsikten i Oslo Vinterpark.

Fra og med onsdag 18. januar kan du starte dagen med denne utsikten i Oslo Vinterpark.

Foto: Kyle Meyr/Oslo Vinterpark

Oslo Vinterpark lanserer i år et flunkende nytt konsept med oppstart onsdag 18. januar. Fra syv til ti om morgenen åpner de bakkene for ivrige morgenfugler som kan starte dagen med skikjøring, frisk luft og frokost i Wyllerstua. 

— Dette er et nytt og kult tilbud for våre lojale gjester og leserne i Dagens Næringsliv. Det er rettet mot folk som er glad i å stå på ski, og kanskje de som ser på ski som en treningsform. Her er det plass for alle: De som vil kjøre carving eller de som vil leke seg, sier Espen Bengston, daglig leder i Oslo Vinterpark til skiinfo.no.

Tilbudet er for venner, kollegaer, eller de som liker best å stå på ski alene. Fra klokken syv til halv ti serveres det frokost i Wyllerstua. 

— Du får ciabatta med egg og bacon, kaffe og kanelbolle for bare 99 kr, sier Bengston. 

Vanlige heiskort er gyldig for frokostkjøring. For abboneneter av DN er det 2 for 1 på drop in. 

Daglig leder i Oslo Vinterpark, Espen Bengston, gleder seg til å ta i mot frokostgjester i Wyllerområdet.  - © Emil Sollie/Oslo Vinterpark

Daglig leder i Oslo Vinterpark, Espen Bengston, gleder seg til å ta i mot frokostgjester i Wyllerområdet.

Foto: Emil Sollie/Oslo Vinterpark

Gode forhold

Det har vært en så langt snøfattig vinter i hovedstaden, med stort sett bare bakker i Oslo sentrum. Men Bengston kan melde om gode forhold i Oslo Vinterpark.

— Her oppe er det full vinter, og det er bra forhold i bakkene, sier han. 

Denne uken åpner de flere løyper: 

På Tryvannsiden av anlegget har det vært god snølegging og Tryvannskleiva åpner onsdag 18. januar, mens rød-parken i Hyttlibakken åpner til helgen. I Wyller har det ikke vært kaldt nok til at de har fått lagt nok snø til å åpne Wyllerløypa, men nedre del av Ull åpner i løpet av uken. 

— Det har vært en mild og komplisert vinter, men vi har veldig gode forhold i bakkene som er åpne. Vi gjør alt vi kan for å få åpnet hele anlegget så snart som mulig, sier Bengston. 

 

Annonse

Annonse

Dagens snøfall

Ingen skisteder har fått nysnø idag – Pray for snow!