Norge

Fire vidunderlige Alpe-chaleter vi gladelig besøker

23rd January 2017 | Skiinfo | Sebastian Lindemeyer

Skisteder i denne artikkelen: Lech Zürs, Verbier, Zermatt, Tignes

Man kan trives på den fantastisk vakre terrassen til Chalet Chouqui i Verbier.

Man kan trives på den fantastisk vakre terrassen til Chalet Chouqui i Verbier.

Foto: www.skiverbierexclusive.com

Butler, heftig utsikt, champagne i strie strømmer og ren luksus? Hvorfor ikke? Det finnes vel ingen motargumenter mot nytelse? Vel, bortsett fra prisen da, men man kan i det minste drømme! Vi har funnet frem fire Alpe-chaleter hvor vi ikke ville hatt problemer med å feriere, bare vi hadde det nødvendige lommerusket til å betale for gildet. Kunne du også vært lysten på noe slikt?

Naturligvis har man innendørs basseng og balkong med utsikt over Zermatt.  - © CZP Chalet Zermatt Peak

Naturligvis har man innendørs basseng og balkong med utsikt over Zermatt.

Foto: CZP Chalet Zermatt Peak

Chalet Zermatt Peak i Zermatt (Sveits)

For ferierende ski- og vinterfans er Chalet Zermatt Peak uten tvil ett av de dyreste og vakreste overnattingsstedene man kan forestille seg. I 2013 og 2015 ble Zermatt Peak kåret til «Best Ski Chalet in Switzerland». Foruten en Michelin-stjernevinnende kokk har herligheten en fulltids bestyrer, concierge, renholdere og ytterligere servicepersonell. Man trenger heller ikke bekymre seg for mangelfull helikopterservice, Champagne ved ankomst, innendørsbasseng, Sauna eller massasje. Heiskort, personlig trener og en Zermatt-guide er også inkludert i prisen. Prisnivået ligger da også noe høyere enn feriebudsjettet til en gjennomsnittlig Ola eller Kari Nordmann: For en ukes opphold må man minst bla opp 55 000 sveitserfranc (460 000 kroner). Topprisen er første uken i januar: 185 000 sveitserfranc (1.5 millioner kroner).

Ta en titt på bildene – Hvem ville ikke tatt seg en ukes skiferie der?

Informasjon og bestilling: http://www.chaletzermattpeak.com

 

Stue - Chalet Chouqui, Verbier.  - © www.skiverbierexclusive.com

Stue - Chalet Chouqui, Verbier.

Foto: www.skiverbierexclusive.com

Chalet Chouqui, Verbier (Sveits)

Med tanke på at det er plass til 18 gjester i dette luksuriøse chaletet i den sveitsiske fjellbyen, blir ukesprisen på 150 000 sveitserfranc (1.25 millioner kroner) for småtteri å regne. Chouqui er og blir vakker, men dyr moro. Ni soverom, et 15-meters innendørs basseng, boblebad, dampbadstu, kino, lekerom og all slags elektroniske dingser, privat sjåfør, tolv serviceansatte og super utsikt over Verbier – joda, det kan man klare seg med. Fra inngangsdøren til basestasjonen på Savoleyres-heisen er det kun få meter. Det er heller ikke langt til shoppingtilbudet i Verbier sentrum. Naturligvis er deluxe-catering inkludert i ukeprisen, med mat og drikke av fineste sort. Fra morgen til kveld blir ett hvert kulinarisk behov dekket her, uansett hvor eksklusivt det måtte være.

Informasjon og bestilling:

http://www.skiverbierexclusive.com/chouqui.htm

Alle bildene fra Chalet Chouqui kan sees her.

 

I Chalet Quezac i Tignes er design og estetikk vel ivaretatt.  - © Sudpresse/Vincent Lorent

I Chalet Quezac i Tignes er design og estetikk vel ivaretatt.

Foto: Sudpresse/Vincent Lorent

Chalet Quezac, Tignes (Frankrike)

For «kun» 20 000 Euro (180 000 kroner) kan du gjeste det nye chaleet til eks-freeride-verdensmester Guerlain Chicerit. Tatt i betrakning at 16 gjester (tolv voksne og fire barn) kan overnatte her er det da ikke så dyrt...? Foruten moderne design med ekspresjonistisk preg kan gjestene nyte alskens luksus og tjenester. Aktivitetstilbudet strekker seg fra billiard og bordtennis til eget treningssenter. En velfylt vinkjeller er det også, samt 3D-TV-apparater, boblebad, sjåfør, fullpensjon, en kjempeterrasse med utsikt mot Tignes, vedovn, opplyst utendørsbar, åpent kjøkken og mye mer. Utenfor ligger ett av Frankrikes beste skianlegg – Tignes byr på 150 løypekilometer, samt utallige freeride-muligheter. 

Informasjon og bestilling: https://www.ultimateluxurychalets.com/luxury-chalet-quezac-tignes-les-brevieres

 

Bildegalleri

Chalet Chouqui, Verbier - © www.skiverbierexclusive.com
Chalet Chouqui, Verbier  - © http://www.skiverbierexclusive.com
Chalet Chouqui, Verbier  - © http://www.skiverbierexclusive.com
Chalet Chouqui, Verbier  - © http://www.skiverbierexclusive.com

Se alle

Chalet N, Lech am Arlberg (Østerrike)

Hva Alpene angår er Chalet N i Oberlech formodentlig det flotteste av det flotte: Kong Willem-Alexander av Nederland med frue har gjestet stedet. Det går i sannhet kongelig for seg her, på ett av de vakreste og mest eksklusive skistedene i alpene: Butler, kostbare viner, stjernekokk, sjåfør, hjemmekino og severdig interiørarkitektur. Et stort Beauty- og Spa-område finnes selvsagt også, med forskjellige saunaer, utendørs boblebad og mye mer. Et personale på rundt 20 personer yter service til gjestene, så det er neppe noen overraskelse at det blir litt å betale for herligheten: Det koster inntil 250 000 Euro (2.25 millioner kroner) for en uke i dette anlegget med syv suiter. Disse lar seg selvsagt ikke bestille separat – den slags ville gått på privatlivet løs for gjestene. Alt eller ingenting, med andre ord, hvilket for de fleste ikke-milliardærer nok dessverre betyr ingenting.

 Informasjon og bestilling: http://www.chalet-n.com/

Annonse

Annonse

Dagens snøfall

Ingen skisteder har fått nysnø idag – Pray for snow!