Norge

Slik skaffer du deg billetter til X Games

8th February 2017 | skiinfo.no

Skisteder i denne artikkelen: Hafjell

Nå må du raske på for å skaffe deg billetter til X Games.

Nå må du raske på for å skaffe deg billetter til X Games.

Foto: X Games

Om bare 28 dager går startskudder for den internasjonale ekstremsportkonkurransen som i år er lagt til Hafjell. Etter fjorårets suksess er forventningene store, og også populariteten. Det merkes på billettsalget. 

– Vi har solgt 7000 billetter uten en eneste annonse på trykk. Vi merker den samme styrken som under fjorårets suksess, sier Henning Andersen som leder X Games-prosjektet i Norge til TV2.

Vil du sikre deg en billett må du derfor skynde deg. Til finalen i Big Air på lørdagen er det kun 1500 av 5000 billetter igjen. 

Store stjerner

Alle de norske utøverne som tok medalje under X Games i Aspen nylig er bekreftet til konkurransene i Hafjell. Det betyr at både Marcus Kleveland (snowboard), Øystein Bråten (friski), og Johanne Killi (friski) stiller til start. De får konkurranse fra andre store norske snowboardutøvere som Ståle Sandbeck, Kjersti Buås, Silje Norendal, Mons Røisland og Torgeir Bergrem. 

Også resten av verdenseliten kommer.

– I fjor solgte vi ut nesten alle konkurranser før vi lanserte en eneste artist. Vi ser det samme mønsteret nå: Nordmenn er glad i både vinter og actionsport. Det må være kult for utøverne å vite at fansen kommer først og fremst for å se dem. Og nå som Marcus Kleveland og Øystein Bråten tømte Aspen for gull og sølv, tror jeg mange vil komme og oppleve norske prestasjoner i verdensklasse, sier Andersen til TV2.

Slik skaffer du billetter

Billetter til X Games i Hafjell 8.-11. mars 2017 kjøper du her

Du finner både Slopestyle og Big Air på programmet. I tillegg blir det underholdning og en rekke kjente artister. Artistene er ikke offentligjort enda. 

For mer informasjon om overnatting og annen praktisk informasjon klikk her

Bildegalleri

Nå må du raske på for å skaffe deg billetter til X Games. - © X Games
Gretchen Bleiler i Half Pipen i Aspen i 2015. - © Jeremy Swanson
Big Air på Tøyen - © X Games
Øystein Bråten kapret X Games plass - © X Games

Se alle

Annonse

Annonse

Dagens snøfall

Ingen skisteder har fått nysnø idag – Pray for snow!