Head har tradisjon for å sette fokus på de racing-orienterte skimodellene under ISPO. I år gjorde Head stort poeng av deres bruk av grafén som konstruksjonsmateriale, foruten å presenterte den nye Freeride-serien KORE og kvinneserien Joy.

I 2017/18 består SUPERSHAPE-kolleksjonen av fire modeller: i.SPEED, i.MAGNUM, i.RALLY og i.TITAN.

Den nye high-performance, storslalomskien Worldcup Rebels IGS RD er utviklet i henhold til FIS’ nye regler, med 30 meters svingradius ved skilengde på 193 cm for herrer, og 188 cm for kvinner. De som ønsker seg jevnere kjøring bør se om nye Worldcup Rebels i.GS RD eller i.Speed Pro kan oppfylle dette ønsket ved hjelp av den nye demperen Head tilbyr for disse modellene. Demperen monteres enkelt foran bindigen og gjør skiene roligere, uten å svekke skiens smidige og livlige karakter.

De nye KORE-modellene er rettet mot frikjørere, og benytter i følge Head det aller siste innen teknologi og byggematerialer. Fra før var Karbon tatt i bruk, og koroyd forbundet med grafén. Nå blir skiene ytterligere forbedret med en kjerne av karuba-tre, som er bemerkelsesverdig for sin ekstremt lave tetthet. Resultatet er de letteste skiene i sin klasse! Heads ingeniører hadde desutten enda en idé: De droppet den velkjente plastoverflaten på skiene, til fordel for en overflate av presset og herdet fleece. Den nye KORE-serien består av tre modeller: Kore 93, 105 og 117.