Narvikfjellet åpner for sommerskikjøring i pinsen. Heiser og bakker vil være åpne fra 1. - 5. juni. 

– Vinteren slipper ikke taket i høyden, noe som gjøre det mulig å åpne heisen for sommerskikjøring, skriver Narvikfjellet på sine nettisider

Skikjøring og midnattssol

Og her kan du få muligheten til å kjøre ski under midnattsolen. Heis 3 vil nemlig være åpen fra klokken 18:00 til 01:00. Gondolbanen og Fjellrestauranten holder åpen fra 13:00 til 01:00.

– Gondolbanen fungerer som transportmiddel opp til Øvre Fjellheisstasjon 656 moh. Derfra kan du cruise i deilig sommersnø ned Snaua (Tredjebakken), for så å benytte heis 3 opp til startpunktet ved Øvre Fjellheisstasjon. Skikjøring utenfor oppmerkede områder skjer på eget ansvar, skriver Narvikfjellet.

Gondolen åpen i hele sommer

Narvikfjellet jobber for å bli en spennende destinasjon året rundt. Gondolbanen vil gå hver dag fra 1. juni til og med 28. august. Frem til 20. juli, som er perioden med midnattssol vil gondolen og restauranten holde åpent til klokken 01:00. 

I tillegg kan du besøke Narvikfjellets Klatrepark, som også åpner nå på torsdag. Her finner du to klatreruter med ulik vanskelighetsgrad. 

Det satses også på sykkel i Narvikfjellet, og det er besluttet å gjøre en del arbeid for å forbedre sykkel-løypene. På grunn av mye snø vil ikke løypene være klare før om minimum et par ukers tid.