Norge

Nå blir det klatrepark i Hemsedal

13th June 2017 | skiinfo.no

Nå blir det klatrepark i Hemsedal- ©Christine Amdam

Høyt & Lavt har etterhvert åpnet mange parker i Norge. Her fra Oslo Sommerpark.

Foto: Christine Amdam

Når Høyt & Lavt Klatrepark åpner portene i Hemsedal sentrum juni 2018 blir det den ellevte klatreparken som Høyt & Lavt åpner i Norge. I tillegg finnes en rekke andre klatreparker over hele landet. 

– Dette er en stor milepæl for Hemsedal, og er med på å skape flere aktiviteter i Hemsedal på sommeren. Parken skal åpne i juni 2018 og bygging vil skje fra høsten som kommer, sier Richard Taraldsen, daglig leder i Destinasjon Hemsedal i en pressemelding. 

Området hvor parken skal bygges heter Bruøyene, og øya ligger bak Rampa kjøpesenter og MOH Sport. Øya er ca 20 mål og vil blant annet ha zipliner som går over elven. Hele byggeprosjektet vil ha en kostnadsramme på ca 8,6 millioner.

Bildegalleri

Høyt & Lavt Oslo Sommerpark - © Christine Amdam
Høyt & Lavt Oslo Sommerpark - © Christine Amdam
Høyt & Lavt Oslo Sommerpark - © Christine Amdam
Høyt & Lavt Oslo Sommerpark - © Christine Amdam

Se alle

Populær aktivitet

Høyt & Lavt bygger og drifter klatreparker over hele landet, deriblant Skandinavias største klatrepark i Vestfold. En klatrepark består i hovedsak av ulike typer løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene består blant annet av vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene.

Parkene er tilpasset ulike nivåer. Skiinfo har vært og besøkt parken i Oslo Sommerpark, og vi ble overrasket over hvor utfordrende løypene er. Noen av løypene er krevende fordi de går høyt opp, mens andre er tyngre. Løypene er også godt tilpasset barn. Det er en populær aktivitet for hele familien. 

Høyt & Lavt har i dag disse parkene:

H&L Vestfold
H&L Oslo Sommerpark
H&L Bergen
H&L Hallingdal
H&L Trysil
H&L Sørum
H&L Kristiansand
H&L Bø i Telemark
H&L Preikestolen
H&L Nedstrand

Annonse

Annonse

Dagens snøfall