Norge

To nye skiserier fra Black Diamond

15th February 2017 | Skiinfo

To nye skiserier fra Black Diamond- ©Skiinfo

ISPO 2017: Fra standen til Black Diamond

Foto: Skiinfo

To nye skiserier utvider Black Diamonds allerede markante sortiment for frikjørere.  Tre nye Route-ski (med bredder under bindingen på 88, 95 og 105 mm) og et begrenset antall Boundary Pro-ski (107 og 115 mm under bindingen), alle produsert i Østerrike, skal overbevise gjennom et sprekt utseende og god kjøreytelse.

Route er en alsidig og robust ski for daglig frikjørings-bruk. Skien er sofistikert oppbygd, med materialer som tåler strabasiøs behandling, Prepreg-glasskantkonstruksjon og kjerne av poppeltre. Ifølge Black Diamond skaper dette en godt dempet og responsiv ski, som skal tåle årevis med backcountry-innsats. Route 105 leveres i følgende lengder: 185 cm, 175 cm og 165 cm.

Boundary Pro-modellen, som er laget med tilbakemeldinger fra proffteamet, er en bred Freeride- og pudderski, med Rocker-profil og kraftig torsjonsstivhet. Boundary Pro 115 er perfekt for de store linjene, takket være den dempende sideveggkonstruksjonen og god bøye- og rotasjonsvillighet. Modellen leveres utelukkende i 185 cm lengde.

Bildegalleri

ISPO 2017: Fra standen til Black Diamond - © Skiinfo
ISPO 2017: Fra standen til Black Diamond - © Skiinfo

Se alle

Annonse

Annonse

Dagens snøfall