Norge

Völkl viser fram nye Racetiger, så vel som BMT90-topptur-ski

15th February 2017 | Skiinfo

Völkl viser fram nye Racetiger, så vel som BMT90-topptur-ski- ©Skiinfo

ISPO 2017: Fra standen til Völkl

Foto: Skiinfo

Under ISPO fokuserte Völkl på World Cup-tuningen de innfører på en del av sine modeller, samt den tekniske nyvinningen 3D.Glass, som benyttes i enkelte allmountain- og frikjøringsmodeller.

De nye Racetiger-modellene vil sikkert vekke nysgjerrighet hos løypekjørere. Det er ikke bare utseendet som har fått en overhaling – nå kommer både Racetiger og Code-modellene også med originale verdenscupbindingsplater og racing-finish på stålkantene. Dette er ment å gjøre skienese ytelse mer aggressiv.

For allroundere utvider Völkl RTM- og Flair-seriene, med RTM Elite 76, RTM 75, Flair Elite 76 og Flair 76 (for kvinner). Det nye bindingssystemet vMotion er kompatibelt med GripWalk, hvilket skal heve komforten betydelig.

Et annet høydepunkt fra Völkl er den nye BMT90. Dette er angivelig den ultimate allround-topptur-skien for alle dem som hverken vil kompromisse på veien opp eller ned fjellet. Tupp- og hale-rocker, 3D-Ridge-konstruksjon, karbonbelting, flerlags trekjerne og en vekt på 1410 gram per ski ved skilengde på 177 cm.

Bildegalleri

ISPO 2017: Fra standen til Völkl - © Skiinfo
ISPO 2017: Fra standen til Völkl - © Skiinfo
ISPO 2017: Fra standen til Völkl - © Skiinfo

Se alle

Annonse

Annonse

Dagens snøfall