Første uken i mars gjennomførte Skiinfo/OnTheSnow en stor skitest hvor vi testet mer enn 100 ski for sesongen 2016/2017. Vi presenterer resultatene i fire kategorier for både kvinner og menn: Carvingski, Allmountainski, Freerideski og Pudderski. Her kommer resultatene for kategorien ”carvingski for kvinner” hvor vi har testet elleve modeller!

Vårt test-team består av erfarne skiløpere, tidligere verdenscup-deltagere, skiinstruktører, skiredaktører og skielskere som jobber innen bransjen. På evalueringsskjemaer ga de poeng mellom 0 og 5 i forskjellige kategorier og beskrev deres inntrykk. Selv om testerne har ulik bakgrunn har de en ting til felles: De elsker å carve! Disse damene elsker fart, og de digger følelsen de får når begge skiene kantrer og lager nydelige buer i snøen.

Og denne kategorien er for nettopp carving-elskere. Skiene er designet for en liten svingradius og er mellom 72 mm og 85 mm brede. Teknologien er spesialisert for nypreparerte løyper. Skiene er ofte konstruert for å ha mindre vekt, godt kantgrep, være lette å manøvrere og ha god stabilitet.

Hvis du er på jakt etter en god ski til å cruise i løypene i skianlegget har du kommet rett. Sjekk ut guiden vår og klikk på bildene for mer informasjon om skiene vi har testet.