Vår nettside bruker cookies hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her.Personvernpolicy
Ok
Skiområdet Schladming – Ramsau am Dachstein er ett av de største i Østerrike. Her finner man skistedene Planai – Hochwurzen, Hauser Kaibling, Dachstein, og Reiteralm, samt de familievennlige skianleggene Galsterbergalm, Fageralm, og Stoderzinken. Skiområdet Schladming tilbyr svært mange nedfarter, skiheiser, gondolbaner og hytter. Det er ingen mangel på snø i Schladming – Ramsau am Dachstein, og moderne utstyr for snøproduksjon, og isbreen i Dachstein sikrer en lang skisesong.

Schladming – Ramsau am Dachstein er en del av det store skiområdet Ski Amadé, sammen med Salzburger Sportwelt, Gastein, Hochkönig, og Großarltal. Ski Amadé dekker et stort område, og man kan bruke samme skipass i alle skianleggene. Skianleggene i Planai og Schladming er regelmessig arrangør av verdenscuprenn i alpint. Et av høydepunktene i skisesongen er det nattlige slalomrennet i målhenget i Planai, der målgang er midt i sentrum av landsbyen.
0
Skianlegg med mer enn 20 cm siste 24 timerSjekk snødybder
Ikke gå glipp av en Pudderalarm igjen!Abonnér nå!

Annonse

Annonse

Annonse