Norge

Nyheter fra Oslo

Nå kan du kjøre ski før frokost i Oslo Vinterpark ©Kyle Meyr/Oslo Vinterpark

Nå kan du kjøre ski før frokost i Oslo Vinterpark

Har du lyst til å starte dagen med frisk luft og melkesyre i lårene? Hver onsdag morgen åpner Oslo Vinterpark Wylle...

Her får du billigst sesongkort i år ©Eirik Aspaas

Her får du billigst sesongkort i år

I fjor senket Oslo Vinterpark sesongkortprisen med nesten 50 prosent. Nå følger Geilo etter. Se oversikt over seson...
Nå er virkelig vinteren her ©Christian Bråtebekken / Alpinco

Nå er virkelig vinteren her

Med over 27 åpne skianlegg kan vi konstatere at vinteren endelig er på plass.

Annonse

Skiinfo på mobil

Få snørapporter, værmeldinger, og værforhold for dine favoritt-skisteder, fjell og skiområder.

Viser 21 - 30 av 78 Artikler

1|2|3|4|5
 • Skatere på snowboard i Tryvann

  Skatere på snowboard i Tryvann

  Det er som kjent flere snowboardere som skater enn skatere som kjører snowboard. Selv om de fleste hardcore skaterne holder på at de kun er skaters klarte vi å lure de med opp på en uformell session i vårsola på Tryvann.

  17th August 2012

 • Nytt servicebygg i Tryvann Vinterpark

  Nytt servicebygg i Tryvann Vinterpark

  Norges 5. største alpinanlegg Tryvann Vinterpark utvider fasilitetene med et omfattende nytt servicebygg med planlagt åpning 1. desember 2006. Beliggende i tilknytting til parkeringsplassen ved Tryvannstårnet, huser det innholdsrike bygget en rekke tilbud og tjenester som skal gi våre gjester et enda bedre totaltilbud.

  17th August 2012

 • Nyheter på Grefsenkollen

  Kongsberg Skisenter kjøpte den 11. november Grefsenkollen Trollvann Skisenter AS, og blant årets nyheter er ny park-tråkkemaskin, åpent fra ni til ni hver dag og mulighet til å bruke samme sesongkort både i Grefsenkollen og Kongsberg.

  17th August 2012

 • Sesongsstart i Tryvann Vinterpark

  Sesongsstart i Tryvann Vinterpark

  Tryvann Vinterpark og Varingskollen kan glede alle utålmodige alpinister med at anleggene nå åpner. Varingskollen er først ut med åpning fredag 22 desember og som en ekstra førjulsgave er det gratis (heiskort) denne kvelden. Tryvann Vinterpark åpner lørdag morgen. Det vil være reduserte heiskortpriser i begge anleggene frem til flere bakker og heiser åpner.

  17th August 2012

 • "Steelfiber Rail Battle" i Grefsenkollen

  "Steelfiber Rail Battle" i Grefsenkollen

  Det er railcontest i Oslo Skisenter på Grefsen for usponsa kjørere under 16 år. Finalen er søndag 18. mars, og kvaliken skjer på hvilken som helst Steelfiber Rail i Norge i perioden 7.-14. mars.

  17th August 2012

 • Oslo Freeride Week 19-25 mars 2007

  Oslo Freeride Week 19-25 mars 2007

  Tryvann Vinterpark arrangerer Oslo Freeride Week (OFW) for andre gang. Oslo Freeride Week 2006 var en kjempesuksess med over 400 deltakere. I år utvides det med flere arrangementer, blant annet Kari Traa kulekjøring camp, NM og nordisk mesterskap i den nye OL-grenen skicross og nordisk cup i kulekjøring.

  17th August 2012

 • Tryvann Bike Park åpner for Downhill

  Tryvann Bike Park åpner for Downhill

  Tryvann Vinterpark har planer om å utvikle sommeraktiviteter i anlegget. I den forbindelse kjøres et testprosjekt med egen sykkelarena og åpen heis. Her blir det mulig for sykkelentusiaster å prøve ut sine sykkelferdigheter på Oslos tak. Tryvann Bike Park vil holde åpent i hele september.

  17th August 2012

 • Sesongstart i Tryvann Vinterpark

  Lørdag 17. november åpner Tårnbakken og stolheisen Tryvann Express i Tryvann Vinterpark. Vi kan glede alle forventningsfulle ski- og snowboardkjørere med fine forhold i bakken. Fra og med åpningsdagen og frem til flere traseer og heiser åpnes har vi lavere heiskortpriser på dags- og kveldskort.

  17th August 2012

 • Gratis testing av sportsutstyr på Tryvann

  Med arrangementet "On Snow" i Tryvann Vinterpark inviterer sportsbransjen alle til å teste utstyr for ulike vinteraktiviteter. Programmet favner vidt, så alle kan finne aktiviteter de liker. Du vil kunne teste alpinutstyr, snowboard, akebrett i alle varianter og truger. TOKO og SWIX stiller med smøreservice for deg som tar med deg eget utstyr og trenger smøretips.

  17th August 2012

 • Oslo Freeride Week 25-30 mars 2008

  Oslo Freeride Week 25-30 mars 2008

  Oslo Freeride Week (OFW) er et fast årlig arrangement i regi av Tryvann Vinterpark og arrangeres i år for tredje gang. Fjorårets arrangement var en kjempesuksess som samlet over 800 entusiastiske ski- og snowboardkjørere, og er nå det desidert største arrangementet i Norden for freestylere.

  17th August 2012

 • Viser 21 - 30 av 78 Artikler

  1|2|3|4|5

Beste hoteller i Oslo

Exterior at Grand Hotel Rica Oslo
Karl Johans Gate 31 Oslo, NO-0159
* Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.
* Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.

0
Skianlegg med mer enn 20 cm siste 24 timer

Annonse

Annonse