Norge
Legg til for sammenligning
Legg til i favoritter

Relaterte regioner: Norge, Oppland, Europe Overall, Østlandet, Lillehammer Ski Resorts

Åpent
Sesongstart/slutt: 19/12/2020 - 18/04/2021
Høydeforskjell
:
780m - 1148m
Nedfarter
:
40%|33%| 20%| 7%
Skiheiser
:
8
Heiskort
:
fra NOK250.00 til NOK400.00
Se oversikt over heiskortpriser

Oversikt

Gålå ligger i hjertet av Norge, 1 time nord for Lillehammer, nær Jotunheimen Nasjonalpark. Kombinasjonen av glimrende fasiliteter både for alpinister og langrennsløpere gjør at Gålå er et perfekt reisemål for familier og grupper med forskjellige ønsker og ferdigheter. På Gålå finner du 15 nedfarter og 7 skiheiser fordelt på 2 dalsider. Kunstsnøanlegg i Valsfjell sikrer at over 60% av løypene blir dekket av kunstsnø, og de brede nedfartene er perfekte for telemarkskjøring. Gålå har terrengpark med et eget Big Jump-område, flombelysning og flere utfordrende rails. Gålå har et fantastisk turskiområde med 230km løyper og prepareres for både skøyting og klassisk langrenn.

Annonse

Høydeforskjell

  • 1148m
    Topp
  • 315m
    Fallmeter
  • 780m
    Bunn

Skiheiser

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 7
  • 8
    Total

Nedfarter

  • Nybegynnerløyper

    40%

  • Lette løyper

    33%

  • Krevende løyper

    20%

  • Ekspertløyper

    7%

  • Nedfarter

    15

  • Terrengparker

    2

  • Km kveldskjøring

    3 km

  • Lengste nedfart

    3 km

  • Km m. snøproduksjon

    12 km

Viktige datoer

  • Planlagt åpning av skisesongPlanlagt avslutning av skisesong19/12/202018/04/2021
  • Dager åpent i fjor
    158
  • Planlagte dager åpent
    160
  • Eksistert i antall år
    21
  • Gjennomsnittlig snøfall
    100cm

Gålå Brukeromtaler

leon.feiring
31st December 20205
Bra sted å dra tilHele omtalen
gerda gran
23rd February 20195
Veldig fint sted, fantastisk natur opplevelser.Hele omtalen
Se alleSkriv ny omtale

Bildegalleri: Gålå

Kontaktinformasjon

Webcams

Annonse

Se kart & veibeskrivelse

Siste skinytt

It's snowing in Gålå 22cm of fresh powder is calling.