Siste snørapporter fra Maurienne

Snømengden i hele Maurienne er for øyeblikket 47% av normalen. Årlige gjennomsnittlige snømengder for Maurienne er 294cm. Tabellen nedenfor viser snødekket i Maurienne. For hvert skianlegg finner du den viktigste informasjonen fra snørapporten: snødybde, åpne bakker og heiser, dato for siste snøfall, dagens vær. All informasjon du trenger for å velge riktig skianlegg for deg i Maurienne.
ÅpenSkistedets navn
Snøfall 24t24t
Snøvarsel 3 dagerSnøvarsel 3 dager
SnødybdeSnødybde
Åpne bakkerBakker
Åpne heiser
Albiez Montrond0cm
-
0cm
-
10-25cm
Kram snø
5/26
-
2/8
-
Bessans0cm
-
0cm
-
22-27cm
Kram snø
3/3
100% åpne
3/3
-
Bonneval sur Arc0cm
-
0cm
-
70-130cm
Maskinpreparert snø
18/27
67% åpne
10/10
-
La Norma0cm
-
0cm
-
40-60cm
Puddersnø
21/29
-
13/13
-
La Toussuire0cm
-
0cm
-
5-10cm
Puddersnø
25/47
53% åpne
16/21
-
Le Corbier0cm
-
0cm
-
20-94cm
Kram snø
17/40
43% åpne
16/20
-
Les Karellis0cm
-
0cm
-
30cm
Maskinpreparert snø
23/31
74% åpne
12/14
-
St Jean d'Arves0cm
-
0cm
-
20-94cm
Maskinpreparert snø
17/41
41% åpne
16/21
-
St Sorlin d'Arves0cm
-
0cm
-
20-70cm
Kram snø
20/39
51% åpne
16/18
-
Val Cenis0cm
-
0cm
-
20-70cm
Puddersnø
52/65
80% åpne
23/29
-
Valfréjus0cm
-
0cm
-
50-90cm
Puddersnø
19/29
-
8/9
-
Valloire0cm
-
0cm
-
15-60cm
Kram snø
58/90
64% åpne
28/30
-
Valmeinier 0cm
-
0cm
-
15-60cm
Kram snø
58/90
64% åpne
28/30
-
Midlertidig stengtSkistedets navn
Snøfall 24t24t
Snøvarsel 3 dagerSnøvarsel 3 dager
SnødybdeSnødybde
Åpne bakkerBakker
Åpne heiser
St Colomban des Villards-
-
-
-
5-40cm
-
-
-
-
-
Stengt for sesongenSkistedets navn
ÅpningsdatoerÅpner
Bramans03 jan
-
Ingen tilgjengelige rapporterSkistedets navn
Snøfall 24t24t
Snøvarsel 3 dagerSnøvarsel 3 dager
SnødybdeSnødybde
Åpne bakkerBakker
Åpne heiser
Aussois-
-
-
-
10-70cm
Maskinpreparert snø
12/21
57% åpne
6/8
-
Orelle-
-
-
-
60-115cm
Pakket løssnø
72/85
85% åpne
29/29
-
St François Longchamp-
-
-
-
30-100cm
Pakket løssnø
21/41
51% åpne
8/15
-

Planlegg din tur

Copyright © 1995-2025 Mountain News LLC. Alle rettigheter forbeholdes.